Szerzői Jogok

A www.cannabinoidmedicina.hu weboldalon megjelent írások, tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos a cikkeketet, teljes, vagy részleges terjedelemben átvenni, felhasználni, átdolgozni. A cannabinoidmedicina.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevélsorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videós anyagokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999.évi LXXVI.tv.alapján)
A weboldalnak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárolag a bevételszerző tevékenységekre való felhasználást. A weboldal tartalma, a szerző neve (Kozma Emese-CBD Terápia c.e-book szerzője- és/vagy-EnzimTerápiás Alakformáló ProgramVezető és a forrás ( cannabinoidmedicina.hu ) megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulása nélkűl utánközlés, átdolgozás díjköteles : 27900 Ft naponta.

A weboldal cikkeinek RSS szindikációja engedélyezett. A szindikált tartalmaknak minden tekintetben meg kell egyeznie az eredeti tartalommal, ezért az RSS feed beolvasás írásbeli engedélyhez kötött.