1.)sz. Csomag eztSlimPro programhoz

35 820 Ft

Cikkszám: #001 Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

1.)sz. Csomag eztSlimPro programhoz

Ide írhatja be a címet

Az etzSlimPro programon az enzimes táplákozáson túl, használunk 3 db Mikronizált hatóanyagú szuperfood spray-t, továbbá az alap a második héttől a kollagén és a spirulina, ha lehet inkább por alakban..Az egész program ezekre épűl és nem véletlenűl. A sikeres fogyás így nem csak gyors, de tartós is lesz.

Ez a csomag alap tartozék !

PEAK : Javítja az álltalános egészséget, Erősíti az immunrendszert, Vércukor, koleszterin, hormonszabályozó . Teljesítménynövelő, Vírusírtó,Fokozza a libidót,Megakadályozza a hajhullást,csökkenti az allergiás tüneteket, segíti a szervezetet az enzimgyártásban, Segít a testsúlyszabályozásban, Jó hatással van az emésztésre Összetevők : Szarvasagancsbársony, Yerba Mate , Acai, Alma pektin, Goji, Stevia levél Ajánlott adagolása max 8 fújás/ nap este nem ajánlott.

Trim365 : Segít a fogyásban, csökkenti az étvágya, az ehhségérzetet, bonja a zsírokat, illet nem engedi lerakódni a zsénhidrátokat és a zsírokat. segít a szénhidrátok :

Összetevők: Garcia Cambogia, Steva Levél Ízesítése : Eper : Adagolás étkezések ( 3-6 fújás) előtt min. 10 perccel, max. 8-16 fújás/nap
E-Cell :Felszabadítja a sejtekben az ATP-t és kirobbanó erőt ad ! ( Energia) Összetevők :B1,B3, D-ribóz, L-karnitin, Stevia Levél Ízesítés : Francia vanila, borsmenta : Ajánlott adagolás: 8 fújás / nap :